Wanneer je kindje last heeft van buikkrampjes of zich niet lekker voelt is een knuffel natturlijk onontbeerlijk!
De allerbeste knuffels zijn natuurlijk de knuffels van papa en mama maar een aardig alternatief zijn nu de lieve warme knuffels van WellieBellies.

WellieBellies | 100% natuurlijk

Alle WellieBellies zijn gevuld met een speciaal ontwikkelde mix van 100 % natuurlijke granen en een kruid zoals bijvoorbeeld gedroogde lavendel. Er komt geen water aan te pas, zoals bij de bekende kruik. Hierdoor zijn ze lekvrij en veilig in gebruik.

welliebellies, knuffel, magnetron, lovemomz

Om te warmen en te koelen

WellieBellies zijn ontwikkeld voor het opwarmen in uw magnetron of op de verwarmingsradiator. Eenmaal warm verspreiden ze een heerlijk rustgevende geur, een ideaal inslaaphulpje, of gewoon ter ontspanning. Zoekt u juist verkoeling? Leg hem 3 uur in een diepvrieszak in de vriezer en de knuffel heeft een aangenaam verkoelend effect. Ze zijn hebben allemaal een superzacht velletje, zien er stuk voor stuk lief uit, en worden met het grootste gemak de favoriete knuffel van uw kind!

WellieBellies zijn gecertificeerd met Oekotexlabel (veiligheid voor wat betreft schadelijke stoffen), het CE veiligheidslabel EN71 1/2/3/9 en als medisch hulpmiddel volgens Europese richtlijnen RL 91/42/EWG. Hierdoor zijn de producten ook geschikt voor kinderen onder 36 maanden.

welliebellies, knuffel, magnetron, lovemomz

Het enige probleem waar u tegenaan kunt lopen is dat u geen keuze kunt maken uit de ruim 30 verschillende knuffels! Wordt het, het schaap, de olifant of toch liever een echte beer? De keus is aan u…

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: