De kerstvakantie is voor mij de uitgelezen mogelijkheid om ongegeneerd romantische, grappige en uiterst suffe kerstfilms te voorschijn te toveren. Sinds ons huis is ‘genetflixt’ is dit eindeloos kijken nog veel gemakkelijker. Het aanbod liegt er niet om. Tijd om de must see kerstfilms op een rijtje te zetten. Have fun!

Met een dekentje op de bank, warme chocomelk met slagroom en chips onder hand bereik en heerlijk genieten van een kerstfilm. Mijn kerstvakantie kan niet beter beginnen. Wat zeg ik: ik zou deze veertien dagen het liefste wegkruipen in deze cocon en er pas in het nieuwe jaar fris en fruitig weer uit tevoorschijn komen. Jij ook? Met onderstaande kerstfilms moet dat zeker lukken.

10 Must See Kerstfilms

 1. Christmas Inheritance

  Voordat Socialite Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen, moet ze het stadje bezoeken waar hij vandaan komt. Daar leert ze het belang van hard werken en anderen helpen.
  Met in de hoofdrollen: Eliza Taylor, Jake Lacy en Andie MacDowel

 2. A Christmas Prince
  Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt
  Met in de hoofdrollen: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige
 3. A wish for Christmas

  Als de baas van Sara haar goede idee steelt, vraagt ze de kerstman moed om voor zichzelf op te komen. Maar kan 48 uur lang magie een blijvend verschil maken?
  Met in de hoofdrollen: Lacey Chabert, Paul Greene, Andrea Brooks

 4. The Spirit of Christmas

  Met kerst in aantocht gaat advocate Kate Jordan naar Vermont om de verkoop te regelen van een hotelletje. Ze wordt er verliefd op een knap, maar vervloekt spook
  Met in de hoofdrollen: Jen Lilley, Thomas Beaudoin, Kati Salowsky

 5. A Dogwalkers Christmas Tale

  De verwende Luce Lockhart moet een moeilijke beslissing nemen als een knappe, nieuwe vriend haar hulp vraagt om een hondenpark te beschermen tegen haar rijke werkgever
  Met in de hoofdrollen: Lexi Giovagnoli, Jonathan Bennett, Dina Meyer

 6. Every Christmas has a Story

  Als een tv-verslaggeefster live op tv toegeeft kerstmis te haten, moet ze een rapportage produceren over een stad die overloopt van kerstsfeer.
  Met in de hoofdrollen: Lori Loughlin, Colin Ferguson, Willie Aames

 7. Holidaze

  Melody Gerard, een zakenvrouw en workaholic, krijgt een vervelende verrassing als ze na een val wakker wordt in een parallel universum
  Met in de hoofdrollen: Jennie Garth, Cameron Mathison, Kristin Booth

 8. Coming to America

  De Afrikaanse prins gaat incognito naar Amerika om zijn ware liefde te vinden …
  Met in de hoofdrollen: Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones

 9. The night before …

  Drie goede vrienden besluiten om een einde te maken aan hun traditie van wilde kerstfeesten, maar beleven eerst nog een laatste kerstavond vol drugs in New York.
  Met in de hoofdrollen: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie

 10. El Camino Christmas

  Een groep vreemden zit op kerstavond vast in een slijterij tijdens een vermeende roofoverval. Ze delen verborgen waarheden en vormen een onverwachte band.
  Met in de hoofdrollen: Jessica Alba, Tim Allen, Dax Shepard

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: