Een tussendoortje is lekker en nodig. Als vuller van drie broodtrommels probeer ik altijd de lekkere dingen ook enigszins verantwoord te laten zijn. Op zo’n manier dat mijn kinderen niet het idee hebben alleen maar smakeloze haver te kouwen om tien uur. Zelf ben ik vroeg begonnen met het aanbieden van gezonde en verantwoorde tussendoortjes. Een van mijn favorieten is Orangix Goodies met haar biologische tussendoortjes zonder junk.

Met ingrediënten die je herkent

Organix Goodies belooft alleen gebruik te maken van ingrediënten die je herkent. Zo worden er geen onnodige toevoegingen als kleur-, geur-, en smaakstoffen, conserveren-, bind-, en verdikkingsmiddelen, smaakversterkers en emulgatoren toegevoegd aan de tussendoortjes. Deze zijn dan ook nog eens zonder suiker, zout en geharde vetten. Hierdoor ontstaan veilige, pure en voedzame producten, maar zijn die ook nog lekker?

Hierop is het antwoord: Ja. Het zijn lekkere tussendoortjes voor peuters en kleuters. Ik heb ze zelf uitvoerig geproefd en – natuurlijk heb ik mijn voorkeuren – kan met recht zeggen dat het prima tussendoortjes zijn met een lekkere smaak en goed mondgevoel.

Op zoek naar leuke tips voor het vullen van een broodtrommel?
Lees dan onze blog over een Back to School Bento Lunchbox

organix goodies, gezonde voeding, love4momz, verantwoord, tussendoortjeorganix goodies, gezonde voeding, love4momz, verantwoord, tussendoortjeorganix goodies, gezonde voeding, love4momz, verantwoord, tussendoortjeorganix goodies, gezonde voeding, love4momz, verantwoord, tussendoortje

Organix Goodies altijd passend

Je kan kiezen uit een ruim assortiment tussendoortjes. Zo zijn er koekjes, rijstwafeltjes, knijpzakjes, moesjes en knabbelchips. Allemaal voorzien van een heerlijk fruit of groenten smaak. Zo zijn de rijstwafeltjes met framboos en bosbes of appelsmaak en proeven de knijpzakjes naar perzik, peer, banaan, aardbei en appel.  De knabbel chips zijn van worteltjes, kaas of paprika met tomaat en de moesjes naar banaan, appel en mango. Voor elk kindje is er wel een passend tussendoortje te vinden.

De Organix Goodies zijn verkrijgbaar voor kindjes vanaf 6 maanden en verkrijgbaar bij drogist of supermarkt.

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: