Ken je Steam Waverz al? Deze grappige papieren rondjes vormen kleine toneelstukjes op je hete drankje. Hoe? Heel gemakkelijk. Leg een ronde Steam Waverz op je kop thee of koffie en geniet van het schouwspel dat zich door de warmte afspeelt. Een echt momentje van onthaasten.

Op de Flavourites Live kocht ik twee verschillende Steam Waverz ontwerpen: Birds en Birds 2. Alle twee bestaan ze uit twee schattige vogeltjes in vrolijke kleuren. Hoe komen deze vogeltjes nu tot leven? Door ze op een kop heet drinken te plaatsen. Zodra het papier in aanraking komt met de stoom van je drankje komen de vogeltjes om hoog en beginnen te bewegen. Hierdoor ontstaat er een gesprekje op je kopje. De vogeltjes bewegen heel voorzichtig langs elkaar. De snaveltjes raken elkaar soms aan, soms niet. Het is een lieflijk tafereeltje op je drankje.

Lieflijke tafereel

De steamwavers maken van elk kop thee een liefdevolle bewegende illustratie. Beeldverhaaltjes om een feestelijke gedekte tafel of gezellige high tea compleet te maken. Er is altijd een Steam Waverz voor elke gelegenheid, elk servies of moment. Een geweldig cadeautje voor een bruiloft, verjaardag of gewoon een speciaal momentje extra speciaal te maken. Prachtig om naar te kijken, te bewaren en te verzamelen. Door het dunne licht doorschijnend materiaal worden de steamwavers op een kop thee een poëtisch moment.

steam waverz love4kidz thee cadeau tip love4momz

Zijn Steam Waverz handig?

Benieuwd of mijn Steam Waverz echt werkt, plaats ik mijn Birds op een kop dampend hete thee. Het papier voelt aan als bakpapier. Als of er een laagje olie over de print zit. Gelijk na plaatsing op mijn thee, komen de twee vogeltjes omhoog en beginnen zachtjes te bewegen. Het is een heel grappig gezicht. Super leuk om naar te kijken. Terwijl ik aan het werk ben, wordt mijn oog toch steeds naar de dansende vogeltjes getrokken.

Naast dat het een heel leuk gezicht is, weet ik niet helemaal wat het doel is van de Steam Waverz. Ze houden je thee niet extra lang warm en ze beschermen je drankje ook niet voor knoeien. Eigenlijk zijn de Steam Waverz gewoon een leuke gadget om naar te kijken en van te genieten. Iets dat ze moeiteloos voor elkaar krijgen.

steam waverz love4kidz thee cadeau tip love4momz

Ik kocht mijn Steam Waverz voor €2,60 voor 2 exemplaren. de illustraties zijn herbruikbaar, mits ze niet nat worden. Plaats ze na gebruik tussen de pagina’s van een boek en je hebt er heel lang plezier van.

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: