Klaar ben ik met de winter. Ik verlang naar de zon. Daarin sta ik niet alleen, want ook bij Iglo + Indi zijn ze klaar voor de zomer en dan vooral de maanverlichte zomer nachten. Droom je mee met hun magische zomercollectie Melonmoon?

Iglo + Indi vangt de zomernacht

Deze zomer komt Iglo + Indi met een magische zomercollectie met de mooie naam ‘Melonmoon’. Geïnspireerd op de maanverlichte zomernachten, wanneer de maan en zon dezelfde lucht delen. Een tijd voor festivals en buitenleven. Lekker genieten van de vakantie. Buitenspelen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Met als hoogtepunt: achter de vogeltjes aan gaan en watermeloenen eten. We mogen alles en hoeven niks.

iglo + indi kidsfashion zomercollectie ss18 love4momz

Niet gek dat de collectie van Iglo + Indi vooral bestaat uit zachte tricots en draagbare ontwerpen. Niks moeilijke designs. In de ontwerpen van Iglo + Indi moet je buiten kunnen spelen, ravotten en bovenal kind kunnen zijn. Niet alleen de stoffen, maar ook de kleuren zijn zacht. Veel pastels en lichte kleuren voeren de boventoon voorzien van de zo herkenbare Iglo + Indi illustraties: zwarte lijn tekeningen van dieren.

iglo + indi kidsfashion zomercollectie ss18 love4momz

Duurzaam biologisch katoen

Deze zomer zijn het de konijntjes, antilopes en pauwen die de collectie domineren samen met krachtige grafische illustraties van meloenen en lichtflitsen. De illustraties vind je terug op mystieke kleuren als licht grijs, de kleur van de lucht, lila en perzik. Het magische IJsland is gevangen in deze duurzame zomercollectie van biologisch katoen.

iglo + indi kidsfashion zomercollectie ss18 love4momz

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: