Vanaf de eerste collectie ben ik fan van het kinderkledingmerk Hebe. Elk seizoen laten ze een illustrator illustraties maken die centraal staan in de collectie. Zo is elke collectie uniek en bijzonder. Deze zomer staat in het teken van poederzachte pastel tinten en illustraties van zebra’s, koala’s, maki’s en tijgers afgewisseld  met grafische patronen.

hebe zomercollectie kidsfashion love4momz

Opvallende illustraties bij Hebe

Elk seizoen verbaast het Letse kinderkledingmerk Hebe me weer met haar geweldige bedrukte stoffen. Want het zijn vooral de stoffen waarmee ze je raken. De plaatsing van de illustraties, het formaat van de tekeningen en het aantal illustraties per stof het is elke keer weer indrukwekkend.

hebe zomercollectie kidsfashion love4momz

In deze zomercollectie staan de maki’s, de tijgers, koala’s en zebra’s in de hoofdrol. Ze komen in vele ontwerpen terug. Soms heel groot op een shirt of trui. Dan weer heel klein en in grote hoeveelheden. Vooral die afwisseling maakt de collectie spannend en uiterst geschikt om te combineren met alle andere items die de collectie ondersteunen. Zoals de gestreepte shirts en leggings en de jeanskleurige rokjes, shortjes en jurkjes.

Nieuwsgierig naar meer zomerse collecties?
Check ze in onze blogs

hebe zomercollectie kidsfashion love4momz

 Poederzachte kleuren

Naast de opvallende dieren prints is de collectie van Hebe daarnaast heel rustig en zacht. Zo kiezen ze niet voor knalkleuren, maar voor poederzachte pastels in zachte organische katoen en gewassen linnen. Alles in de collectie is zacht, fris en romantisch. Zo krijgt de collectie precies die uitstraling waar Hebe naar zoekt: liefdevolle ontwerpen met een vleugje kunst en artisticiteit.

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: