Shoppen bij Nishi Market Rotterdam

Nishi Market

Vandaag hebben we een bezoekje gebacht aan Nishi Market in Rotterdam. Nishi Market is een Japanse Mini Market midden in Rotterdam. Een mini-warenhuis dat van top tot teen gehuld is in pastelkleuren. Helemaal volgens de Japanse Kawaii stijl. Aangezien ik samen met dochterlief een liefde heb voor Japan, mag een middagje onderdompelen in dit walhalla niet ontbreken.

In totaal beslaat Nishi Market 250 m2 op de Meent. Naast Japanse streetwear en accessoires, vind je onder hetzelfde dak ook een Japans café, een Japanse kapper en een nagelstyliste die helemaal in kawaii stijl je nagels in de zoetste pastelkleurtjes en schattigste tekeningetjes omtovert.

Elke keer als we naar Nishi gaan, komen we met meer thuis dan we van plan waren. Natuurlijk wordt de kledingkast van dochterlief aangevuld met de leukste ontwerpen. En hoewel er een paar mooie kimono’s hangen, vind je bij Nishi vooral bijzondere ontwerpen die uitblinken in minimalisme. Geen drukke designs, maar de kracht ligt meer in het ontwerp zelf. Gekke kragen, bijzondere draagvormen en aparte mouwen. Veelal in natuurlijke materialen die er voor zorgen dat het draagcomfort gewaarborgd blijft.

Zelf heb ik een voorliefde voor de Japanse levensstijl en de boeken die je hierover vindt bij Nishi zijn elke keer weer anders. Zo heb ik nu een boek ‘Japanse Manieren’ meegenomen. Maar ook mijn tekenboeken ‘Hirameki’ en ‘Kawaii leren tekenenen’ hier vandaag.

Natuurlijk hebben we een een lekkere Freakyshake en een Jasmin Green Ice Tea genomen bij het Jūshī menu. Om vervolgens een afspraak te plannen bij Aiko Salon om het haar van dochterlief te laten verven in een prachtige zacht roze kleur. Immers waar kan je dat beter laten doen dan bij de specialisten in pastel?

Posted by

Ik ben Marieska (46). Mama van drie prachtige kindjes. Verliefd op de ware. Schrijver in hart en nieren. Nieuwsgierig naar het leven. Jij ook? Ga dan samen met mij op zoek naar je eigen stijl in ouderschap, fashion, lifestyle en meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.