Over Mij

In 2011 begon ik met het bloggen op Love4Kidz. Na een lange zoektocht naar ‘wie ben ik’ tot de conclusie gekomen dat: naast Marieska, 46, mama van 3 hartjes, vrouw van de ware en dienstmeid van 2 katten, mijn ‘ik’ niet is samen te vatten in slechts 1 blog. Love4Kidz groeide uit haar voegen. Kidz worden Teenz. Ik blijf echter ‘Mom’. Voor altijd. Vandaar Love4Momz. Een blog waarin ik mijn zoektocht – nu als hoofd van een samengesteld gezin – laat zien. Nog steeds als Alice in Wonderland dolend door het doolhof van mogelijkheden, maar ook met een rugzak vol bagage en opgedane kennis.  

Nieuwsgierig naar het leven ben ik altijd. Blijven leren, blijven verbazen en vooral: kind blijven in je hart. Deel jij die nieuwsgierigheid met mij? Dan kunnen we samen opzoek naar een eigen unieke stijl die bij je past, die je gelukkig maakt en je laat groeien.

Love4Momz zal dan ook een plek zijn waar je eerlijke verhalen leest. Natuurlijk geïllustreerd met mooie foto’s. Want hoewel ik weet dat het leven vol snotvlekken, kapotte knieën, jeugdpuistjes, ontplofte badkamers en wallen zit, wil je dat niet zien als je even met de benen omhoog aan het ontspannen bent. Ik geef je een inkijkje in mijn samen-samengestelde gezin. Waarin ik toegeef dat rozengeur soms stinkt, maneschijn na een nacht vol spuugemmers niet meer zo romantisch is als het klinkt in poëzie, maar dat overal een gouden randje omheen zit en er in elke tunnel licht is aan het einde. Ik hoop je te ontmoeten. Voor een kop koffie, een relax-momentje of een goed gesprek. Wees welkom!

Leven, het blijft een inspirerende reis.

~ X ~
Marieska