Over Mij

In 2011 begon ik met het bloggen op Love4Kidz. Na een lange zoektocht naar wie ikzelf ben, naast mama van 3 hartjes, vrouw van de ware en dienstmeid van 2 katten, ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn ‘ik’ niet is samen te vatten in slechts 1 blog. Love4Kidz groeide uit haar voegen. Kidz werden Teenz. Ik bleef echter ‘Mom’. Voor altijd. Vandaar Love4Momz. Een blog waarin ik mijn zoektocht laat zien. Nog steeds als Alice in Wonderland dolend door het doolhof van mogelijkheden, maar ook met een rugzak vol bagage en opgedane kennis.  

Nieuwsgierig naar het leven ben ik altijd. Blijven leren, blijven verbazen en vooral: kind blijven in je hart. Deel jij die nieuwsgierigheid met mij? Dan kunnen we samen opzoek naar een eigen unieke stijl die bij je past, die je gelukkig maakt en je laat groeien.

Love4Momz zal dan ook een plek zijn waar je eerlijke verhalen leest. Natuurlijk geïllustreerd met mooie instagram foto’s, want ik weet dat het leven vol snotvlekken en kapotte knieën zit, maar hey wie wil dat de hele dag zien? Ik zal je een inkijkje geven in mijn samen-samengestelde gezin. Dat rozengeur soms stinkt en maneschijn na een nacht vol spuugemmers niet meer zo romantisch is als het klinkt. Ik hoop je te inspireren met heel veel leuke pareltjes die ik tegenkom.

Leven, het blijft een inspirerende reis.

~ X ~
Marieska