Ingetogen is alles behalve waar je aan denkt als je de collectie van Miss Grant bekijkt. Voor zelfbewuste meiden tot veertien jaar die heel graag over the top gaan, is dit chique kledingmerk het ideale merk om te dragen. Girls with Style!

Miss Grant – opgericht in de jaren zeventig – heeft zich gesplitst in vier verschillende lijnen: voor de allerkleinsten van 6 tot 9 maanden, ¬†voor baby’s van 12 tot 18 maanden, dan de kindjes van 2 tot 7 jaar en als laatste de meiden van 8 tot 14 jaar. Het is een ultra luxe merk dat glitter en glamour ademt. In de zomercollectie van dit jaar zie je veel tule, jersey, satijn en pailletten. De outfits zijn tot in de puntjes verzorgd en gestyled. Miss Grant meiden zijn naast kleine fashionistas vooral dames in de dop.

miss grant, zomercollectie, kidsfashion, meiden, luxe, kindermode, love4momz

Een chique zomerwandeling

Een zomerwandeling maken met een parasolletje is iets dat Miss Grant dametjes compleet maken. Natuurlijk wel met een parelketting en lakschoentjes, Chanel-like tasjes en kekke hoedjes. Opvallend zijn de klokrokjes in fris wit. De glamlook wordt verkregen door heel veel satijnen elementen waardoor de ontwerpen opvallen. Hierdoor krijgt de collectie een luxueuze uitstraling. Dit chique kledingmerk is ideaal om samen met mama te dragen. Twinning voor mama en mini-me.

miss grant, zomercollectie, kidsfashion, meiden, luxe, kindermode, love4momz

Hoewel je wellicht voor Miss Grant kiest voor een speciale gelegenheid of de feestdagen, is het juist zo leuk om deze ontwerpen te dragen op een door de weekse schooldag. Immers deze meiden willen stijl …

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: