In elke baby- en kinderkamer is er wel eentje te vinden: een muziekdoosje. Een handig hulpmiddel bij het ‘in slaap vallen’. Zeker ook een leuke accessoire om in de kamer te hangen of neer te zetten. De muziekbeesten van Mir on the Moon zijn hierin geen uitzondering. Deze vrolijke dieren zorgen voor een rustgevende muzikale noot met als leuk detail: het lievelingseten van de dieren komt langzaam dichterbij … hoe? Lees snel verder.

De muziekdoosjes van Mir on the Moon bestaan uit een vrolijke verzameling dieren die als het ware aan het eten zijn. Van een eigenwijs grazende koe tot een kitte kat die een visje wil verorberen, er is genoeg keuze. Bijna alle dieren zijn verkrijgbaar in meerdere kleurvarianten. Hierdoor vind je niet alleen je favoriete dier, maar past deze ook nog eens precies in de stijl van het kamertje van je kind.

mir on the moon, muziekdoos, muziekbeesten, love4momz

Let op de details

Leuk detail van de muziekbeesten is niet dat je een bekend muziekje hoort zodra je aan het koortje trekt, maar dat het stopt zodra het dier zijn eten in z’n bek heeft. Zo eet de geit langzaam een bloemetje omhoog. Is het paard bezig om een worteltje te verorberen en wil de kat het liefst beginnen aan zijn visje. De muziekjes verschillen van het ‘Zwanenmeer’ van Tsjaikovsky tot en met ‘Slaap kindje slaap’.

mir on the moon, muziekdoos, muziekbeesten, love4momz

Meer over Mir on the Moon

De muziekbeesten zijn met de hand gemaakt door ontwerpstudio Mir on the Moon. Elk dier is vervaardigd uit vilt en heeft een afmeting van ongeveer 24×16 cm. Naast muziekbeesten hebben ze ook nog een rijke collectie vilten kraamcadeautjes, knuffels, spenenkoorden en wagenspanners.

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: