Geen geklieder meer met het invriezen van afgekolfde melk. De Milk Trays is een invriessysteem dat de melk in staafjes van 30 ml invriest. Dit heeft als groot voordeel dat de borstmelk precies in afgemeten hoeveelheden ontdooit waarna je het kan gebruiken. Nu nooit meer kliederen met overgieten, ontdooien en speciale potjes.

Uniek invriessysteem voor babyvoeding

Milk Trays is een invriessysteem dat werkt met staafjes. Deze staafjes passen gemakkelijk in elke fles, waardoor er geen belangrijke moedermelk verloren gaat. Door hun platte vorm, nemen ze weinig ruimte in, in de vriezer en zijn ze te zamen in een diepvrieszak prima stapelbaar. Hoe anders dan de invrieszakjes, die door hun rondingen de hele vriezer in mum van tijd in beslag nemen. De Milk Tray is daarnaast herbruikbaar.

milk trays moedermelk borstmelk babyvoeding love4momz

Elke Milk Tray bestaat uit 8 compartimentjes van 30 ml. met deksel. Door de deksel is de Milk Tray makkelijk stapelbaar en hygiƫnisch. Het materiaal waarvan de Milk Tray is gemaakt is Bisphenol-A, Phthalate en kleurstof-vrij en 100% recyclebaar. Een speciaal proces zorgt er tevens voor dat voedingsrijk vetten uit de moedermelk niet aan de binnenzijde van de Milk Tray blijven plakken.

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: