Je kan er niet meer omheen: de klantenkaart. Een kaart waar je punten, Euro’s of korting spaart. De leukste vind ik persoonlijk de klantenpas van HEMA: De ‘Meer HEMA’. Met deze pas krijg je – hoe kan het ook anders – nog meer HEMA. Iets waar ik persoonlijk heel blij van wordt.

Klantenkaarten, daar ben ik persoonlijk geen fan van. Vooral omdat ik met al die passen al snel door de bomen het bos niet meer zie. Ik kies dan ook heel bewust voor een klein aantal spaarsystemen van winkels die ik echt een warm hart toedraag. HEMA hoort hier zeker bij, want deze winkel staat in mijn top 3 van favoriete winkels. Het brede assortiment zorgt er voor dat er altijd wat van mijn gading te vinden is en eigenlijk met meer de winkel verlaat dan de bedoeling was.  “Ja, doe maar” was dan ook mijn antwoord op de vraag van de caissière of ik een klantenpas wilde kopen.

Plus punt van Meer HEMA

Kijk en dat is gelijk het eerste pluspunt van de meer HEMA pas. Je krijgt de mogelijkheid om de kaart te kopen na je laatste aankoop. In eerste instantie dacht ik: “Huh, Kopen?” Maar ook dat is eigenlijk een briljante vondst. Zo laat je je nooit meer verleiden tot het aannemen van een kaart zonder hem te gaan gebruiken. De HEMA weet tegelijkertijd dat de klantenpashouders ‘echte’ HEMA consumenten zijn. Ik ging dus met een gloednieuwe pas naar huis. “Wel even activeren” was het advies van de verkoopster.

Achter mijn computer gekropen zocht ik de HEMA website om me te registreren als klant en de voordelen door te nemen die ik krijg als houder van deze klantenpas. Want wat krijg je met ‘Meer HEMA’?

Als eerste ontvang je 25 punten als registratie cadeautje. Je krijgt een punt bij elke euro die je uitgeeft. Tot zover is het niet veel anders dan alle andere spaarsystemen. Het grote voordeel van de ‘Meer HEMA’ pas is dat de kortingen en aanbiedingen bij het scannen aan de kassa gelijk en automatisch verrekent worden. Ideaal want ik vergeet altijd om bonnetjes te verzamelen en mee te nemen of in alle aanbiedingen te duiken die er in de folders staan. Nu spaar ik automatisch mijn punten die ook nog eens automatisch worden afgetrokken als ik een ‘actie product’ aanschaf. En die actie producten? Die worden met het ‘Meer HEMA’ logo duidelijk in de winkel aangegeven.

Korting en punten sparen

Het pasje gaat op een duidelijk zichtbare plek in mijn portemonnee. Via de website van Hema kun je inloggen en je puntensaldo checken. Ik blijk nu 104 punten te hebben gespaard. Ook kan ik vouchers toevoegen aan mijn kaart. Via deze vouchers krijg je kortingen op bepaalde artikelen. De vouchers ‘koop’ je met de punten van je saldo. Ik kies voor de ‘25% korting op kinder sweatbroeken en –tops. Deze voucher kost 100 punten. Maar zo kan ik wel precies die twee favoriete vesten kopen die op mijn verlanglijstje staan.

Oh, en voor ik het vergeet … mocht je nog twijfelen over aanschaf? Je krijgt zo’n heerlijke HEMA tompouce gratis met je verjaardag.

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: