Wiegen is al eeuwenlang de oplossing om je pasgeboren kindje rustig te krijgen. Bij Mawok onderstrepen ze dit wieg-effect ook. Vandaar dat ze speciaal hiervoor de Mawok hangwieg hebben ontworpen. Slaap lekker.

Verschil met alle andere hangwiegjes is, dat het Mawok wiegje niet alleen heen en weer wiegt, maar vooral op en neer in een rustig tempo. Hierdoor wordt het effect van het schommelen in de baarmoeder nagebootst. Met als gevolg dat pasgeborenen gemakkelijk in slaap vallen als ze in de Mawok worden gelegd. En mochten ze onverhoopt tijdens het slaapje te vroeg wakker worden dan zijn ze in een mum van tijd weer in slaap gewiegd. Zo simpel.

mawok, hangwiegje, baby, wieg, slapen, flexibel, draagbaar, hangwieg

Mawok is flexibel en mobiel

Door dat het ontwerp flexibel en mobiel is, kan je het gemakkelijk meenemen op reis of tijdens een logeerpartijtje. Hierdoor heeft je kleintje zijn of haar ‘eigen’ bedje altijd bij zich. Wat natuurlijk een vertrouwd ‘slaapproces’ bevordert.

Er zijn twee verschillende Mawok versies: Mawok ‘Air’ en Mawok ‘Natural’. De Mawok Air heeft een AeroSleep matras voor de veiligheid van de baby. De wieg is gemaakt van organisch katoen en volledig geproduceerd in Zweden. De Mawok Natural heeft een Naturalmat matras dat gemaakt is van organische producten als: kokosnoot, wol en katoen dat met de hand gemaakt is. Omdat kokosnoot van nature anti-stofmijt is, is het uitermate geschikt voor die kleintjes die last hebben van allergie.

Je kindje in de gaten houden tijdens het slapen?
Lees dan de blog over de Alecto Babyfoon

mawok, hangwiegje, baby, wieg, slapen, flexibel, draagbaar, hangwieg

Van hangwieg tot ledikant

Beide versies van de Mawok hangwieg komen met een mobiel en flexibel ophangsysteem en opbergzak. De wiegjes wegen 3 kilo en hebben een formaat van 44 x 35 x 12 cm. Maximaal belastbaar gewicht is tien kilo, maar wanneer je kindje zich kan draaien, is het verstandig over te gaan op een ledikantje.

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: