De Happy Babies van Gem Kingdom, daar worden wij blij van. Natuurlijk staan ze – ondanks het prijskaartje – hoog op ons verlanglijstje. Want zeg nou zelf: deze adorable porseleinen baby’s zijn te leuk. Daarnaast zijn ze in heel veel verschillende outfits te koop zodat je jouw eigen Happy Baby stijl gelijk herkent.

Alle Happy Babies wonen in de kinderspeeltuin van Gem Kingdom. Tenminste dat staat op de website vermeld. ik wil het liefste dat deze vrolijke mannetjes heel snel een eigen plekje krijgen in mijn sieradenkist.

gem kingdom, happy babies, sieraden, ketting

Happy Babies hebben eigen signatuur

Het leuke van de porseleinen ventjes is, dat elk zijn eigen signatuur heeft. Zo heb je een stoere Elvis, een lieve engel, maar ook een stoere skater Viking Brat en een echte Dutch Girl.Elk seizoen wordt er aan de collectie een nieuwe Happy Baby toegevoegd waardoor ze ondertussen een waar verzamelobject zijn geworden.

De Happy Babies zijn verkrijgbaar als ketting. Dit is inclusief sterling zilveren ketting en een Happy Baby naar keuze. Je kan met gemak meerdere Babies samenvoegen aan een ketting, maar ook het variƫren met de kunstwerkjes is een manier om elke outfit toch weer net even anders te maken.

gem kingdom, happy babies, sieraden, ketting

Zelf vind ik de Happy Baby een mooi en uniek kraamcadeautje voor een net bevallen mama.

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: