Als mama van drie kinderen en een voorliefde voor mode zou ik ze het liefst hullen in de laatste hipste merken en trends. Alleen laat mijn portemonnee dat niet altijd toe. Ik zoek dan ook altijd naar die adresjes waar je goedkoop de leukste kindermode kan vinden voor een prijs waar ook mijn huishoudboekje blij van wordt. 

het enorme voordeel van online shoppen is toch wel de korting die je via webwinkels krijgt. Doordat er vaak geen fysieke winkel aanwezig is, kunnen de kleren een heel stuk goedkoper worden aangeboden. Daarnaast zijn er vaak ook allerlei kortingen op schoenen, jassen, broeken en noem maar op te vinden. Toch handig, vooral vandaag de dag, waar veel mensen ieder dubbeltje om moeten draaien. Daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet, voor zowel online als offline goedkoop kleren te kopen.

Huishoudboekje voor kleren bijhouden

Of beter gezegd, neem in je huishoudboekje een bedrag dat je apart zet voor de kleding voor de kinderen. Zet hier een maximaal bedrag voor neer en probeer daar niet overheen te gaan. Als je dan naar de winkels gaat is het verstandig je bankpas thuis te laten en alleen dat maximale bedrag mee te nemen, zodat je de verleiding om extra dingen te kopen kunt weerstaan en je jezelf aan het vastgestelde budget weet te houden. Je zult merken wanneer
je dit vaker doet, het een soort sport lijkt te worden om het budget ook aan te houden. Daarnaast ga je ook bewust op zoek naar de leukste kleren voor je kinderen, voor de laagste prijs. Wil je online gaan shoppen? Zorg er dan voor dat je met zekerheid weet wat je nog aan kleding uit kunt geven.

love4momz goedkoop kleding kopen kinderen

Neem de kleding van je kinderen nog even door

Het kan voorkomen dat er erg veel kleding in de kast van je kinderen ligt. En veel daarvan zullen ze misschien niet meer passen, omdat ze op een bepaalde leeftijd nou eenmaal snel groeien. Maar de kans dat er nog kleding in de kast ligt die je in het verleden misschien als te groot hebt gekocht, is wel aanwezig. Neem de kleding dus op je gemak even door. Misschien hoef je niet zoveel extra te kopen en houd je extra geld over voor bijvoorbeeld kleren die nu in de mode zijn.

Koop kleren die je goed kunt combineren

Het is ook een goede tip om kleren voor je kinderen uit te zoeken die je met elkaar kunt gaan combineren. Uiteraard zijn er verschillende setjes van meerdere kledingstukken voor kinderen te koop. Maar het is veel praktischer als deze setjes ook weer met elkaar te combineren zijn. Koop bijvoorbeeld verschillende leuke truien of shirts die weer bij een bepaalde broek of verst passen. Op deze manier heeft je kind toch steeds weer iets anders leuks aan en hoef je niet een heleboel extra kleding te halen.

love4momz goedkoop kleding kopen kinderen

Probeer niet met de mode mee te gaan

Hoewel de verleiding natuurlijk erg groot is, probeer niet met de mode mee te gaan. Vooral als je veel kinderen hebt is dat niet haalbaar. Als je on- of offline kleren of schoenen voor je kinderen koopt, kijk dan uiteraard wel of het hen leuk staat. Let er ook op of de kleren neutraal zijn. Soms zijn bepaalde kleuren helemaal in, maar als de trend voorbij is, dan hangt het kledingstuk vaak in de kast.

Kleding in de aanbieding kopen en aan acties meedoen

Nog een goede tip is kleding te kopen die in de aanbieding is, waar grote kortingen op zitten. Zo is winterkleding in de zomer goedkoper en met zomerkleding is dat weer andersom. Let dus op aanbiedingen en of er uitverkoop is. Online zijn er, zoals we al eerder zeiden, vaak leuke kortingen door middel van codes en dergelijke te vinden. Wat je ook zou kunnen doen is meedoen aan winacties die je op social media en in webwinkels aantreft.

love4momz goedkoop kleding kopen kinderen

Kleding voor je kinderen kopen hoeft dus absoluut niet enorm veel geld te kosten. Door gebruik van deze tips te maken ben je al een heel stuk goedkoper uit en zorg je er toch nog voor dat je kinderen er leuk bij kunnen blijven lopen. En dat zonder overbodig veel geld uit te hoeven geven.

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: