“Waarom maken stofzuigers zo ontzettend hard en vervelend geluid?”, dat moeten ze zich bij Bosch ook eindelijk afgevraagd hebben, want hun nieuwste stofzuiger is een geluidarm exemplaar. Nooit meer dat enorme gebrul waardoor horen en zien je vergaat. Je kan nu gewoon meezingen met je favoriete muziek en al stofzuigend een dansje doen. Tenminste dat beloven ze met de Bosch In’genius ProSilcence 59 Pure Air .

Naast dat ik het geluid van een stofzuiger heel vervelend vind, zijn ook mijn kat en kinderen geen fan van het vervelende gebrul. Op het moment dat ik met het apparaat aan kom lopen, schieten ze allemaal een andere kant op om vooral weg te zijn van het stofzuigende monster. Stofzuigen is dus voor het hele gezin geen favoriete bezigheid.

stille stofzuiger sledestofzuiger bosch bgl8sil4 love4momz review

Tot ik de reclame van Bosch voorbij zag komen over een stofzuiger die bijna geen geluid maakt. Als zelfs een tijger blijft slapen tijdens het schoonmaken, dan moet het ook mijn kat en kinderen rust gaan bieden, toch? Daarom heeft de Bosch In’genius ProSilcence 59 zijn intrede in huize Chaos gedaan. Deze stofzuiger is een  fluisterzachte stofzuiger. Een stofzuiger die bijna geen geluid maakt. Eerlijk? Ik kon niet geloven. Maar mijn nieuwsgierigheid werd gewekt. Zal ik nu fluitend staan te stofzuigen terwijl ik meezing met de radio onder toeziend oog van een relaxte kat en kinderen Tijd om deze king of the  stofzuigers aan een test te onderwerpen.

Stofzuigen in een relaxte sta-houding

Eenmaal uit de verpakking valt één ding gelijk op. De bijgeleverde slang is veel dikker en korter dan die van een ‘normale stofzuiger’. Daarnaast zit er op de harde deel van de stang een handvat. Zo voorkom je dat je voorover gebogen staat te zuigen en last van je schouders, rug en nek krijgt. Dat ze daar nog niet eerder aan gedacht hebben. Met een kat en drie kinderen in huis is stofzuigen een dagelijkse noodzaak geworden en dan is het wel zo fijn dat je dit in een relaxte sta-houding kan doen.

bosch fluisterzacht stille stofzuiger love4momz

Extra lang snoer

Nog een super groot voordeel is het extra lange snoer. 15 meter snoer zorgt er voor dat je nog maar heel weinig van stopcontacten hoeft te wisselen. Iets waar ik tijdens een stofzuigklusje een hekel aan heb. Hoe vaak sta ik niet net lekker te stofzuigen en hoor je opeens “zzzzzz ….. stilte”. Ligt de stekker weer uit het stopcontact. Super irritant. Met deze tijger van Bosch is dat probleem verholpen. Tenzij je woonkamer groter is dan 15 meter, maar dan mag je ook niet klagen 😉 verder voordeel van het snoer is dat het met een kort rukje als een razende opgerold in de kont van de stofzuiger verdwijnt. Zo raak je niet in de knoop met een snoer dat tergend langzaam oprolt en een stekker halverwege laat hangen waardoor je de stofzuiger niet meer rechtop kan zetten.

Tot dusver klinkt de Bosch als een ideale stofzuiger. Het belangrijkste waarvoor we hem in huis hebben genomen, heeft hij echter nog niet laten ‘horen’. Deze stofverzamelaar is geluidsarm of fluisterzacht. Met andere woorden, hij maakt weinig geluid. En hoe leuk de dikke slang, het extra handvat en de 15 meter snoer ook zijn. Dit ene weetje doet mijn hart sneller slaan. Zou het echt werken.

stille stofzuiger sledestofzuiger bosch bgl8sil4 love4momz review

Stofzuigen zonder geluid

Daar komen we snel genoeg achter. Stekker in het stopcontact. De grote knop op de stofzuiger indrukken en gaan … Ik kan het niet nalaten om met gefronsde wenkbrauwen naar de stofzuiger te kijken op het moment dat hij ‘aan’ staat. Dit is inderdaad heel weinig geluid. Even twijfel ik of de stofzuiger het wel goed doet. Ik hou mijn hand aan de stofzuigermond en voel dat hij krachtig aan het zuigen is. Dit is inderdaad zuigen zonder geluid. Bijna een bijzondere ervaring. Enthousiast stofzuig ik de woonkamer. Onder goedkeurende blikken van Guus de Kat die nieuwsgierig blijft zitten en zelfs dichter bij durft te komen om dit gekke ding eens te bekijken. Vluchtte hij vroeger bij het zien van de stofzuiger al naar boven, nu blijft hij rustig zitten.

Ook de kinderen kijken verbaasd naar de stofzuiger. “Doet hij het wel?”, vragen ze om het even zelf te checken om daarna te constateren dat de stofzuiger gewoon werkt zoals een stofzuiger hoort te werken. “Oh, dat is wel fantastisch zeg, zo kunnen we gewoon televisie kijken”, lacht zoonlief en knikt goedkeurend. Dit bevalt hem wel. Zelf moet ik ook bekennen dat het stofzuigen veel makkelijker lijkt te gaan. Het niet hoeven wisselen van stopcontacten. Het gemakkelijk bewegen van de zuigmond over de grond door het extra handvat, maar vooral het zachte geluid maakt van het stofzuigen bijna een feestje

stille stofzuiger sledestofzuiger bosch bgl8sil4 love4momz review

stille stofzuiger sledestofzuiger bosch bgl8sil4 love4momz review

Verschillende zuigmonden voor alle oppervlaktes

Naast dat de Bosch een fluisterstille stofzuiger is en diverse extraatjes heeft zoals een dikkere slang, een handvat en 15 meter extra snoer; is de stofzuiger ook heel gebruiksvriendelijk met een XXL stofzuigerzak. Deze hoef je dus minder vaak te wisselen en heeft de Bosch een PureAir hygiëne filter Daarnaast heeft de stofzuiger ook twee verschillende zuigmonden: een voor vloerkleden en parket en een aparte zuigmond voor stenen oppervlaktes. Deze laatste is naast de steenondergrond ook geschikt voor kieren en gaten.

Het geluidsniveau  en de zuigkracht is aan te passen door de grote ronde drukknop op de juiste icoontje te zetten. De stofzuiger heeft een Hepa-filter. Dit is een wasbare HEPA-hygiënefilter dat steeds opnieuw schone lucht produceert. Dit is ideaal voor mensen met een allergie.

Wil je zelf de fluisterstille Bosch stofzuiger uitproberen? Lees dan vooral verder

stille stofzuiger sledestofzuiger bosch bgl8sil4 love4momz review

Specificaties Bosch In’genius ProSilcence 59

 • QuattroPower System: Hoogwaardige technologie van Bosch voor een uitstekend schoonmaakresultaat bij een laag energieverbruik
 • Laag geluidsniveau van 59 dB (A) als gevolg van geavanceerde SilenceSound System™
 • PureAir hygiëne filter: Voor schone en gefilterde uitblaaslucht. Bereikt stofuitstootklasse A
 • Harde vloeren borstel speciaal ontwikkeld voor een diepe reiniging van vloeren met kieren en gaten zoals bijvoorbeeld tegels en vloerdelen. Geschikt voor een zachte reiniging van kwetsbare vloeren zoals parket
 • 3-voudige accessoire: kierenzuiger en stoffering borstel met afneembare meubelborstel – aan buis met accessoire-houder
 • Telescoopbuis met schuifmanchet
 • Ergonomische handgreep
 • Maximale inhoud van de filterstofzak: 2X
 • Aktieradius: 15 m
 • Automatische snoeroproller
 • Elektronische zuigkrachtregeling
 • AirBumper™; Transparante stootranden ter bescherming van meubelen en muren
 • Gewicht: 5.9 kg (zonder toebehoren)

bosch stille sledestofzuiger love4momz love4kidz

*  WINACTIE BOSCH Fluisterstille stofzuiger WINACTIE *

In samenwerking met Bosch mag Love4Momz 1 fluisterstille Bosch stofzuiger weggeven onder haar lezers en volgers. Wil jij kans maken op deze unieke van het geavanceerde SilenceSound System voorziene stofzuiger ter waarde van €299,99? Volg dan onderstaande stappen en wie weet wordt jij wel de eigenaar van dit geweldige apparaat waarmee stofzuigen een feestje is!

 1. Plaats een comment onder dit artikel | waarom jij de stofzuiger zou willen winnen
 2. Volg Love4Momz op een van onze social media kanalen en vergeet niet de desbetreffende foto te  liken
  1. Facebook
  2. Instagram
  3. Twitter
  4. Bloglovin
  5. Pinterest

Nieuwsgierig naar onze andere winacties? Kijk dan op Momz Win

Note: deze actie loopt tot 7 februari 2018

Author

55 Comments

 1. Viv Schobben Reply

  Jaaaa dat zou perfect uitkomen! Onze stofzuiger doet vanalles, heeft ook de mooiste geluiden maar goed stofzuigen….ho maar! Heb ‘m al eens goed toegesproken maar helaas was “de prins op de erwt” het er niet mee eens. Nu rolt zelfs de kabel niet meer op, hoezo de kont tegen de krib gooien. Een fluisterstil exemplaar…zucht…dat is toch de droom van elke gezin! Hier hebben we namelijk dezelfde perikelen hoor “Mamaaaaa, moet dat persé nu?” “Mamaaaa, ik hoor niks meer” en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Een nieuwe zou zo ontzettend fijn zijn, dan mag ons huidige exemplaar naar een rusthuis met lotgenoten en wat stofzuigen voor iedereen een feestje in “alle rust”.

 2. Oooh te gek…! Mij lijkt deze wel heel handig voor als mijn dochter haar slaapjes nog heeft.. dan kan ik toch in de tussentijd het huishouden doen zonder dat ze wakker wordt hihi

  facebook: An Na

 3. Ik doe graag mee! Met 2 katten en 3 jongens blijf ik bezig in huis!

 4. Ik zou deze héél graag willen winnen en ik ben niet eens een goede huisvrouw haha. Mijn katten en kind zijn ook geen fan van het geluid van de stofzuiger, maar wat met het fijnste lijkt is dat ik met deze stofzuiger ook eens ’s avonds kan stofzuigen zonder meteen mijn zoon wakker te maken!
  Marije onlangs geplaatst…Even bijkletsenMy Profile

 5. Patricia Bourhisma (lubbertje-boutje op fb) Reply

  Ik zou deze stofzuiger willen winnen om een aantal redenen.
  Ten eerste vind ik het een geweldige bonus fat hij zo stil is. Onze hondjes vinden onze stofzuiger maar niets en beginnen vaak te blaffen als ik ga stofzuigen. We wonen in een bovenwoning waar het erg gehorig is. Dus hebben de buren er last van als werkgever gaan stofzuigen. Een stille stofzuiger voor ons zou de buren dus ook erg blij maken.
  Daarnaast vind ik het lange snoer erg fijn. In onze oude woning zijn stopcontacten erg schaars waardoor ik met onze huidige stofzuiger niet kan stofzuigen zonder een rijtje verlengsnoeren en dat is echt onhandig.
  Ook fijn dat deze stofzuiger de uitgeblazen lucht filtert. Daar worden onze jongste zoon en ikzelf erg blij van aangezien we een huiastofmijt allergie hebben.
  Bedankt voor het goede review trouwens. Helder en uitgebreid.

 6. elisabeth maria martina Reply

  die komt als geroepen
  die van mij is al zo oud en maakt zoveel herrie dat ze me op straat kunnen horen
  #nunogboffen

 7. Wat een vooruitgang in de technologie je kan het bijna niet geloven,en ik zou hem zeker graag uit proberen met mij allergie.

 8. Wat een goede winactie! Wij gaan in april verhuizen en een nieuwe stofzuiger zou dan superfijn zijn. Uiteraard loot ik graag mee 🙂

 9. Terwijl ik aan het lezen was dacht ik:”Dit moet wel de ideale stofzuiger zijn….” En precies toen benoemde jij dat ook. Ik maak heel graag kans op deze stofzuiger. Als mama van vier kids is het nagenoeg een dagelijks klusje o dat brugmonster weer eens uit te laten. Ik zou ook heel graag wat relaxter dit klusje doen. Ook het lange snoer lijkt me fijn. Echt zo irritant, ben je bijna klaar haal je net het hoekje niet. En toch elke keer weer proberen :)!

 10. Kristel Gubbels-Daemen Reply

  Jeuj de hele dag door kunnen stofzuigen lijkt me heerlijk 🙂 nu is manlief ziek en heeft flinke hoofdpijn met deze stofzuiger kan ik dan evengoed zuigen en als de kinderen slapen ook

  Wat een voordelen zitten er aan deze stofzuiger:
  – ideaal zo’n lang koord hoef ik niet steeds te wisselen met stopcontact
  – super van het filter heb allergieën en astma dus komt goed uit
  – fijn van de grote zak en goed voor het milieu

  Maak er dus graag kans op 🙂

 11. Yess, een Bosch stofzuiger en ook nog fluisterzacht! Dat is waar ik op heb gewacht!
  Na 25 jaar (!!) trouwe dienst is onze oude Bosch stofzuiger nu echt op, deze zou zeer welkom zijn.

 12. Richard Mulders Reply

  Deze stofzuiger klinkt te goed om waar te zijn.
  Ideaal dus om een zelf uit te proberen en te ervaren dat het stofzuigen ermee een stuk stiller kan.
  Geen gevraag meer van de kinderen dat ze niets meer horen als je aan het stofzuigen bent.
  Geen keiharde muziek meer van Marco Borsato (om maar boven de stofzuiger uit te komen) wanneer mijn vrouw aan het stofzuigen is. Misschien hoor ik haar dan nog wel zingen, maar ach… vooruit. Als de stofzuiger zo stil is… mag dat ook wel een keertje.
  En als stofzuigen hierdoor leuker wordt, doe ik het zelf misschien ook nog wel eens wat vaker.

  Waarom deze dus winnen?
  Zodat mijn vrouw minder hoeft te stofzuigen, omdat ik het ook kan, maar haar muziek wel goed kan horen wanneer ze het toch nog een keertje doet 🙂

 13. Wow wat een wonder stofzuiger deze zou ik zo graag willen winnen. Met twee kleintjes doe ik dit dagelijks dus zo een stille stoere stofzuiger zou hier goed thuis horen:)

 14. Manon Koster Reply

  Met een baby opkomst over 7 weken zie ik op tegen het heen en slepen met mijn logge zware stofzuiger die ook nog eens veel herrie maakt. Straks stofzuigen als de kleine slaapt is geen optie, maar als hij wakker is zo’n herrie maken is ook geen goed idee. En daarbij, als nieuwbakken mam schijn je geen tijd te hebben als je uk wakker is, toch?
  Ook het trap op sjouwen met mijn oude zware stofzuiger staat me tegen. Momenteel doet mijn vriend dat, maar dat kan ik moeilijk nog tijden van hem blijven vragen…

  Een nieuwe lichtere en stillere stofzuiger zou hier dus als geroepen komen! Ik ben een beetje sceptisch over het geluid, maar ik laat me graag verrassen!

 15. deze arme studente heeft niet eens een eigen stofzuiger, laat staan een fluisterzachte….. dus ik waag graag een kansje!
  Omdat ik eind deze maand verhuis en daarna niet meer de stofzuiger van mijn huisgenote kan lenen.
  Dus die Bosch In’genius ProSilcence 59 zou onwijs goed van pas komen.
  En ik haat de herrie die de oude stofzuiger maakte en kan me al helemaal verheugen op relaxed zuigen, wie weet wat voor echte huisvrouw ik met dat super apparaat word.
  Duim duim duim en groetjes van Riekie

 16. Xaviera Jamie Reply

  Fluisterstil, allergievrij en een lang snoer van 15 meter! Mijn geluk kan niet op! Geen herrie meer zodat je niets kunt horen, geen gehoest en geproest door het afwasbare filter en eindelijk een stofzuiger met een extra langsnoer i.p.v. maar 8 meter. Want ik ben al vaak aan het struikelen gekomen achter de bank, de bedden en de box door het snoer! Grrrrr. Gelukkig nog nooit wat gebroken maar wel een verdraaide knie en een gekneusde pols. Ja, het stofzuigen is een gevaarlijke aangelegenheid. Arbotechnisch onverantwoord met dat lawaaiding van ons maar gelukkig denkt Bosch mee en samen met love4momz mag er getest worden. Ik geef me graag op. Het lijkt me een heuse verademing. Ik verheug me er nu al op!

 17. Ik doe graag mee want mijn zoon heeft hsp en kan heel slecht tegen de stofzuiger geluiden nu kien ik het zo uit dat ik het doe als hij niet thuis is maar dat is voor mij bijna onmogelijk! Dus wij zijn zeer benieuwd naar deze stofzuiger.

 18. Wauw ideaal! Dan kan ik ‘s ochtends vast stofzuigen zonder iedereen wakker te maken haha.
  Gaat goed van pas komen in het nieuwe huis straks 🙂

 19. Dat zou fantastisch zijn. Naast dat onze huidige stofzuiger niet meer optimaal werkt zou onze oudste zoon graag ook televisie willen blijven kijken tijdens het stofzuigen. Ook met de jongste 2 kinderen zou het een uitkomst zijn. Die doen allebei nog een middagdutje en zo hoef ik niet meer bang te zijn dat ze wakker worden van het lawaai.
  Papa heeft huisstofmijt allergie dus hoe schoner we het kunnen houden, hoe prettiger voor allemaal 😀

 20. Met 2 katten en een kleuter in huis is stofzuigen hier ook een vaak terugkerend ritueel, waarbij ook hier vooral de katten volledig in paniek raken en niet weten hoe snel ze weg moeten komen!
  Onze stofzuiger is inmiddels meer dan 10 jaar oud, en toch wel aan vervanging toe…. “er is geen betere”, met deze Bosch hopelijk wel 😉

 21. Het huis waar ik het liefste woon?
  Alles is lekker schoon
  En gaat er toch wat mis hier en daar
  Met de stille stofzuiger is het zo weer klaar

 22. Kim Schneider Reply

  Zodra ik hier thuis de stofzuiger uit de kast pak, vlucht iedereen de kamer uit. Kinderen, manlief en eerlijk gezegd ikzelf incluis ervaren het geluid van de stofzuiger als hoogst irritant. Dus ik ben echt heel erg benieuwd hoe deze Bosch klinkt en zou dat graag uitproberen. Doe ik iederen hier in huis vast een groot plezier mee. Ik ga duimen….

 23. Wauw!! Wat een gave stofzuiger. Ik ben net verhuisd en gebruik nog steeds de stofzuiger van mijn moeder (die ze maar al te graag terug wil..)

  Hoe tof is het dan dat ik een fluisterstille stofzuiger kan winnen die ook nog eens bij mijn witte interieur past? I’m in love!

 24. Elke keer als ik de stofzuiger aan zet rennen mijn honden weg voor het geluid. Doodsbang zijn ze voor het geluid van dat ding. Deze stofzuiger zou ideaal zijn voor mijn huishouden. Daar ik ook vaak na mijn laatste nachtdienst in het verpleeghuis mijn huis stofzuig om een lekker opgeruimd gevoel te hebben. Helaas is het hier best gehorig en moeten de buren dan om 7 uur mee genieten.

 25. Wat een leuke winactie! Ik zou wel graag de stofzuiger winnen, aangezien ik binnenkort samen met mijn vriend ga wonen! Hij heeft last van allergie, waardoor dit wel ideaal zou zijn.
  Ps. Ik heb de foto geliket op instagram
  Groetjes
  Yasmine

 26. Grete Karina Reply

  Wat ideaal zo’n stille krachtpaster, ik loot heel graag mee!
  In ons huishouden maken kids, huisdieren en bezoek al genoeg lawaai…. het zou fijn zijn als ik tijdens het stofzuigen me een beetje zen kan voelen.
  En onze 13 jaar oude stofzuiger is ook nog eens hard aan vervanging toe, dat is vast geen toeval toch?!!!

 27. Waarom ik de stofzuiger zou willen winnen? Twee woorden vatten het aardig samen; fluisterzacht en een lang snoer, dat klinkt echt als muziek in mijn oren! Ik heb geen hekel aan het huishouden, eigenlijk is het vaak “me time” met een muziekje aan, lekker meezingen en mijn hoofd leeg maken. 🙂 Een stofzuiger hebben die dan “meedenkt” door heerlijk stil te zijn en een lang snoer heeft zodat je minimale onderbrekingen hebt is natuurlijk fantastisch! Daarom mag dit fluisterzachte stukje techniek best bij mij komen wonen!

 28. Ons zoontje tijgert en begint te kruipen over de vloer. Als ik hem niet als zwabber wil gebruiken zal ik toch echt een goede stofzuiger nodig hebben 😉

 29. Renee Segbers Reply

  Jaaaa!! Graaag! Geen zielige reden waarom ik hem graag zou willen winnen. Doe gewoon mee om dat ik het tof product vind! 👌🏽

 30. Jacobaan Vermonden Reply

  Als huisman ben ik vertrouwd met de stofzuiger. Er is altijd wel een probleem namelijk…. wanneer ik aan het stofzuigen ben hoor ik niet dat de deurbel gaat. Vind ik héél erg vervelend want ik wil niet gastvrij overkomen,
  Met deze unieke en geavanceerde Bosch SilenceSound System voorziene stofzuiger zal ik dit probleem niet meer hebben. En door de PureAir hygiëne filter zal ik tijdens het stofzuigen géén last hebben van mijn huisstof-allergie.
  Dit alles tezamen met de prachtige strakke uitvoering van de stofzuiger doet mijn HART sneller kloppen en zal iedere stofzuigerbeurt weer een waar feestje zijn.

 31. Waarom? Is er een reden waarom niet? 😍 ik zou deze stofzuiger alleen al willen uitproberen omdat ik dan eindelijk mee kan zingen op mijn favoriete nummers terwijl het huis stofvrij wordt! Heerlijk!

 32. Ik las alleen fluisterstil en moest meteen aan onze honden en kat denken. Wat fijn dat jullie kat (en kinderen) er geen last van hebben. En een 15 meter lang snoer lijkt me ook hartstikke handig.

 33. Oh wow….ik doe graag mee. Inderdaad met kleine kids is stofzuigen hier ook een dagelijkse bezigheid. Allebei mijn kinderen hebben asthma waardoor ik hier extra goed moet stoffen/stofzuigen. Ik hoop zo graag op een nieuwe goede stofmaatje! Fingers crossed

 34. Zoooo dan.. komt deze superleuke winactie net precies op tijd.. we zitten al een tijdje te klungelen met de stofzuiger. Het is dan ook al een enorm oud exemplaar maar heeft me altijd trouwe jaren dienst gedaan.. helaas is ze terminaal ha.. en kan me niet meer optimaal ondersteunen in het huishouden.. ductape doet wonderen en we kunnen ook wel eventjes weer een poosje vooruit maar oooooow wat zal het fijn zijn een nieuwe te mogen winnen. Met 2 kids en een bejaarde hond en vrolijke pup is een stofzuiger zeker een must en gaat soms ook meerdere keren per dag even door het huis. Wij doen enorm graag mee voor een kansje zodat de spaarcentjes misschien bewaard kunnen worden voor een leuk dagje weg met de kids! En we een stofvrij huis kunnen achterlaten hihi. Groetje ilsiee

 35. Gevolgd op 4/5 kanalen!

  Dit is een uitkomst.. mijn man heeft de dankbare taak van het stofzuigen en hij vind het stiekem heerlijk om in dit meidenhuis even weg te duiken bij al het gekakel door met de lawaaierige stofzuiger het huis door te manoeuvreren. De opstijgende motorkracht dwingt ons, de dames om maar even onze mond te houden want verstaan doen we elkaar toch niet. Wat prachtig als je met dit fluisterstille apparaat gewoon door kan kletsen & lachen. 🙂 … hier wordt papa misschien minder blij van maarrrr het levert hem ook wat op! 15 meter snoer, dat klinkt hem vast als muziek in de oren, want dan hoeft hij minder vaak te wisselen, hoe relaxt. al met al iedereen blij.

 36. Hij is echt mooi en handig en met een peuter en een kat heb ik genoeg om schoon te maken

 37. Jaaaaaa dat lijkt me ideaal!!! Geen geïrriteerde kinderen meer als ik ga stofzuigen, en ja… Dat is een tic want dat doe ik iedere dag…
  En ideaal voor mij, niet meer bang om de bel, telefoon wat te missen tijdens het zuigen!!!
  Of hij echt zo stil is probeer ik graag uit!!!

 38. Leuk zeg! ben benieuwd of ie goed zuigt, er zit in ieder geval van alles op en aan en hij is lekker compact zo te zien!

 39. Rachel Cornelissen / reedsj Reply

  Wauw! Wat een te gekke stofzuiger! Eindelijk eentje die er én mooi uitziet, een stuk stiller is (zodat de peuter doorslaapt ’s middags terwijl mama even snel stofzuigt) en een langer snoer heeft! Wat een verademing. Deze zou onwijs welkom zijn!

 40. Mirjam Hellingman Reply

  Deze stofzuiger klink te mooi om waar te zijn: heel erg stil!🤫Dat lijkt mij super fijn, een stille, maar ook ontzettend goede stofzuiger.

 41. Ziet er zeer fraai uit ben benieuwd of ie ook echt fluistert en natuurlijk het belangrijkste zuigt ie goed en gemakkelijk 🙂

 42. Oh dat klinkt wel superfijn! stiller en een handvat. Ik erger me altijd dood aan het geluid en de kinderen ook. En een handvat lijkt me echt geweldig voor mijn stijve rug, ik waag graag een kansje 😀

 43. Sharon de Ridder Reply

  Wauw, wat een prachtig exemplaar! Mijn dochter heeft last van allergieën waardoor ik nagenoeg iedere dag moet stofzuigen, dus deze stofzuiger zou hier erg welkom zijn! Het lange snoer lijkt me heel erg fijn én het feit dat deze zo geluidloos zuigt maakt me ook erg blij; dan kan ik stofzuigen als de kinderen op bed liggen zonder dat ze ieder moment weer bij me staan vanwege de herrie 🙂

 44. Ooooooooooooh is het echt waar? Dat je gewoon denkt dat ie het niet goed doet ?. Ik ben een echte poetsfanaat maar stofzuigen heb ik me toch een hekel aan!!! Om de herrie dus ja vreselijk verschrikkelijk wat een ellende. Nu zijn er nog wel een paar dingetjes die ik ongelooflijk positief vind aan deze stofzuiger en heb niet voor niks altijd al Bosch gehad maar als ik dit verhaal lees… ooooh wat een cadeau zou ik heel erg heppie de peppie van worden. Ben alleen bang dat ik erbij ga zingen van plezier en dat hoor je dan dus wel hhahaha.

 45. Alle technische snufjes en twee katten, twee kinderen en 1 man. Vind ik wel genoeg reden.

 46. Alyt van der Heide Reply

  Doe heel graag mee. Als mama van 2 meiden en gastouder van 5 gastkindjes staat de stofuiger hier in huis niet stil……nu nog stil stofzuigen.
  Lijkt mij heerlijk om de radio niet harder te hoeven zetten…..
  Maar de echte reden is dat ik minstens 2x per dag mijn woonkamer en met name rondom de eettafel stofzuig. Als mijn meiden en gastkindjes hebben gegeten moet ik even stofzuigen.
  Want ja, kruipende kindjes verdienen een schone vloer. Vind hygiëne heel belangrijk.
  Wat fijn ook 15 meter snoer en verschillende zuigmondjes, zowel tapijt als parket in de woonkamer.
  Kortom ik doe graag mee!

 47. Fantastische stofzuiger!
  Helaas heb ik nu noodgedwongen een oudje
  Dees zuigt verschrikkelijk
  Je zou me enorm blij maken als ik deze topper mag winnen

 48. Ow ja die lijkt me ideaal. Aangezien onze huidige stofzuiger toe is aan vervanging. Mijn huis is niet langer dan 15 meter dus dat komt goed uit. Ook ik moet iedere dag stofzuigen met een hond en twee kinderen, eigenlijk 3 maar ja zo mag ik mijn man natuurlijk niet noemen. Rugpijn heb ik al na twee verschrikkelijke bevallingen, maar ja dan heb je wel wat. Dus dat handige handvat zou erg aangenaam zijn. Ik zeg kom maar op met die Bosch.

 49. Met 2 kinderen die houden van kruimels rondstrooien maar bang zijn van het lawaai van de stofzuiger en een vrouw die erg veel haar verliest, lijkt me dit de ideale stofzuiger! 😮 Nooit gedacht dat dat zou bestaan. Ik doe graag mee.

 50. JAAAAAA… dit klinkt als een sprookje love4momz.nl! Dit wil ik zelf ervaren, meemaken en flabberqasted zijn van het stille geluid en de zuigkracht. Om vervolgens het hele huis te kunnen stofzuigen zonder de muziek op volume ‘doof’ te zetten. De buren zullen denken dat ik mijn huis niet meer stofzuig ;-), hahaha.

 51. Ik test hem graag uit!! Met 2 honden, 3 kinderen (waarvan 1 astmatisch) stofzuig ik dagelijks! Kids worden soms gek als ik weer tijdens het tv kijken de stofzuiger aanzet!

 52. mijn huis heeft 3 verdiepingen dus wat zou het fijn zijn als ik een extra stofzuiger had zodat ik niet constant met al dat gewicht moet lopen sleuren 🙂

 53. Bosch heeft zulke fijne stofzuigers! En dan nu ook nog stil én met beter handvat waardoor ik geen rugpijn meer krijg. Zo wordt stofzuigen een feestje. Zelfs wanneer zoonlief slaapt zn kamertje kunnen zuigen (want tja, er zijn altijd te weinig uren in de dag)

 54. Wat een mooie en vooral ook heel nuttige actie!
  Deze stofzuiger winnen zou heel goed uitkomen. Ik ben al wat spullen aan het verzamelen voor als ik op kamers ga en een stofzuiger is natuurlijk wel erg belangrijk! Ik vind een opgeruimd huis / kamer erg belangrijk. Dan voel ik me er altijd veel meer thuis en zit ik lekkerder in mijn vel. Totdat ik uit huis ga, zouden we deze stofzuiger boven gebruiken. Nu moeten we altijd sjouwen met de stofzuiger en dat is best wel gedoe. Ik denk dat we veel sneller en vaker zouden schoonmaken als er eentje voor het grijpen stond. En daarna mag hij me helpen in mijn nieuwe huisje :).
  Ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: