Een klein taartje in je oor, een roze koek aan je telefoon of een klein inktvisje om je arm? Met de leuke fantasierijke bedeltjes van zoete kleurige taartjes en donuts, oorbellen van muisjes en uilen met lieve snoetjes, en hangertjes met lolly’s en fruit is alles mogelijk. Zelfs het slagroomtoefje aan een bedeltje ontbreekt niet!

Vrolijke kleuren rond je arm

De bedeltjes van Charm it! zijn niet alleen schattig, maar ook in telbare soorten en maten. Je kijkt werkelijk je ogen uit tussen alle lekkernijen en lieve gezichtjes van vrolijke diertjes en kleurrijk fruit! Of je nu een leuk apart bedeltje zoekt of een grappige ring, er is meer dan genoeg keus!  Door de vrolijke kleuren krijg je gewoon zin om je bedelarmbandje in een keer vol te hangen met al je favoriete items. Of je nu kiest voor een mobiele telefoon, een lachende olifant of een bakje friet … het kan allemaal, maar wel fel gekleurd en met glitters. 

moon locket charm, charm it, bedel, bedeltjes, love4momz

Moon Locket bedeltjes

Heel speciaal vind ik de Moon Locket Charm. Een schattig maantje met een lief gezichtje. Op de achterkant staat ‘I love you to the moon and back’. Aan de binnenkant heb je ruimte voor twee fotootjes. Helemaal bijzonder is dat het bedeltje in het donker oplicht als een echte maan. Een speciaal bedeltje voor bijvoorbeeld je bff, dochter of gewoon jezelf.

moon locket charm, charm it, bedel, bedeltjes, love4momz

In Nederland zijn de bedeltjes verkrijgbaar via diverse webshops. Wil je echter het volledige aanbod zien, dan moet je echt even een kijkje nemen in de officiële webshop van Charm It! in Amerika. Hier vind je de nieuwste ontwerpen, de leukste items, maar ook allemaal bij producten die de vrolijke Charm It! bedels zo herkenbaar maken. Naast bedeltjes hebben ze namelijk ook oorbellen, kettingen, ringen, pins en zelfs kleurboeken en drinkbekers.

moon locket charm, charm it, bedel, bedeltjes, love4momz

Leuk item voor deze zomer vind ik de emoji armbandjes gemaakt van witte letter kralen en emoji bedels. Ze zijn via een trekkoordje op maat te maken en passen bij elke zomer outfit. Combineer ze met diverse andere smalle armbandjes en je hebt armcandy Ibiza-stijl.

Nieuwsgierig naar sieraden voor Momz?
Check dan de blog ‘Happy Babies’
Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: