Casper en Emma veroveren deze zomer de bioscopen met de film ‘Casper en Emma maken Theater’. Wie kent de 5 jarige beste vrienden niet? Samen ontdekken ze de wereld op hun eigen magische wijze. In ‘Casper en Emma maken Theater’ komen ze op het idee om een theatervoorstelling te maken om geld op te halen voor het goede doel. Love4Momz mag 2 x 2 bioscoopkaartjes + 1 dvd  weggeven.

Casper en Emma zijn dikke vrienden, en dikke vrienden beleven samen de leukste avonturen. Daarom is het niet zo gek dat ze ook deze zomer weer iets nieuws beleven: ze gaan theater maken.

Casper en Emma het verhaal

Niet zo maar theater. Nee, Casper en Emma maken een theatervoorstelling voor het goede doel. Zo proberen ze op een leuke manier geld in te zamelen om een weeshuis in India zonder elektriciteit te kunnen helpen. De kleuterschool waar de vriendjes naar toe gaan, zoekt elk jaar naar een leuke en vrolijke manier om geld bijeen te krijgen. Laat dat dus maar aan de twee vrienden over.

Nadat ze een theater hebben bezocht, weten Caper en Emma het zeker: dat moet het inzamelproject worden: theater maken. De klas is gelijk enthousiast en samen maken ze een toneelstuk over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen ook mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels in het leven van de twee bff’s een bijzondere rol in het toneelstuk. Zal het ze lukken om genoeg geld bijeen te brengen voor het weeshuis?

*  WINACTIE Bioscoopkaartjes + dvd Casper & Emma WINACTIE *

In samenwerking met Just4Kids mag Love4Momz 2 pakketten met 2 bioscoopkaartjes en de dvd ‘Casper en Emma de Bergen in’  weggeven onder haar lezers en volgers. Wil jij kans maken op een van deze 2 pakketten? Volg dan onderstaande stappen en wie weet ga jij straks met je kindje naar de bioscoop.

 1. Plaats een comment onder dit artikel | Waarom Casper en Emma bij jullie favoriet zijn
 2. Volg Love4Momz op een van onze social media kanalen en vergeet niet de desbetreffende foto te  liken
  1. Facebook
  2. Instagram
  3. Twitter
  4. Bloglovin
  5. Pinterest

casper en emma maken theater, bioscoopkaartjes, winactie, weggeefactie, love4momz

Nieuwsgierig naar onze andere winacties? Kijk dan op Momz Win

Author

8 Comments

 1. Mijn kids vinden de avonturen heel leuk en lopen heel vaak met hun rugzakken door de tuin met knuffels erin om de verhalen na te spelen.

 2. Mijn dochter vind ze leuk omdat ze zo leuk met elkaar zijn..

  Facebook: An Na

 3. Omdat ze zo lief, vrolijk en gezellig samen zijn! De perfecte film dus voor een ´Mama / dochter dag´ met de jongste dochter! Nu maar heeeeeel HARD duimen…

 4. Hier zijn onze jongens helmaal fan van Casper en Emma zo’n herkenbare en leuke verhalen ze spelen samen ook graag Casper en Emma verhalen en doen ze graag na Dus naar de film is helmaal te gek voor ze

 5. Mijn jongens zijn helmaal fan van Casper en Emma het zijn zon herkenbare en leuke verhalen ze zijn er meestal stil van als ze op tv zijn. En doen ook graag de avonturen van ze na en wat is nou leuker om naar de bioscoop te gaan en de film te kunnen zien en thuis lekker nagenieten van de dvd dat is helmaal te gek zouden ze dan zeggen!!!

 6. ik heb 2 meiden die elke keer in spanning voor de tv zitten bij casper en emma. (via netflix). Ze kijken er dus heel graag naar. hier maken jullie ze heel blij mee als we winnen

 7. Jaaaaa!!! Leuk voor mijn zoontje! Hij houdt van. Casper en Emma!

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: