Nog heel even en Halloween komt er alweer aan. De kinderen bij mij thuis kijken alweer helemaal uit om langs de deuren te gaan. Bij ons in de buurt wordt Halloween actief gevierd. Aan het einde van de middag komen de kinderen langs voor snoepjes. Onze kinderen lopen graag mee, maar het is altijd een uitdaging om een leuk Halloween kostuum te vinden. Ik geef daarom dit keer 5 tips voor de griezeligste Halloween kostuums!

Mini Heks

De mini heks is natuurlijk altijd leuk. Tussen de feestkleding op het internet kom je een mini heks kostuum tegen, maar ook online. Het is misschien niet het engste kostuum, maar de meeste kinderen vinden het gewoon leuk om als heksje te gaan.

Ninja

Een Ninja spreekt bij iedereen tot de verbeelding en is lekker stoer. Er zijn speciale maskers verkrijgbaar, maar ook complete pakken om je kindje om te toveren tot een stoere vechtmachine. Vergeet niet om zonder masker je kindje te schminken.

Duivel

Het is natuurlijk super griezelig om je kindje als duiveltje te laten verkleden. Met een masker en neptanden maak je het kostuum helemaal af. Leer je kindje als een duiveltjeover straat lopen en je hebt een geslaagd kostuum.

Spook

Een spook klinkt makkelijk met een laken over je hoofd. Maar er zijn echte Halloween kostuums waarbij je kindje als een griezelig spook over straat kan. Sommige kostuums kunnen zelfs met lampjes voorzien worden zodat je kindje extra opvalt op straat!

Halloween verkleden griezelen love4momz

Angstaanjagende clown

Met IT in de bioscoop spreekt de enge clown bij iedereen wel tot de verbeelding op dit moment. Voor Halloween zijn er speciale clown Halloween kostuums uitgebracht. Jouw kindje kan er extra griezelig uit zien als clown tijdens Halloween.

Vergeet de schmink niet!

Mocht je aan de slag gaan met je eigen Halloween kostuum dan hebben we nog één tip! Vergeet de schmink niet in huis te halen. De meeste kostuums maak je extra griezelig door je kindje te schminken. Als je geen ster bent in schminken dan kan je altijd nog kiezen voor maskers om het kostuum af te maken!

Author

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: